Elemental – nov crtać koji će vam izmamiti osmehe!

0
167

Dizni studio objavio je najnoviji trejler za predstojeću animaciju “Elemental” čije nas prikazivanje očekuje na leto, 15, juna.

U neobičnoj metropoli, u Elementalu, zajedno poput ljudi žive 4 osnovna elementa -vatra, voda, zemlja i vazduh. Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i “vatrenu” mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i “poput vode” relaksiranim momkom, dovodi u pitanje uverenja o svetu u kom Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu “Elementi se ne mešaju!”

Najnovija animacija Dizni i Pixar studija je priču o različitostima i njihovoj privlačnosti, a reditelj Piter Son (Peter Sohn), poznat i po animacije Dobri dinosaurus (2015.), objašnjava kako ga je njegovo detinjstvo inspirisalo da režira najnovije animirano ostavrenje o bajkovitom gradu, sa 4 osnovna elementa koji, u svom suživotu, stvaraju nespojive parove.

 
“Moji roditelji su emigrirali iz Koreje ranih sedamdesetih godina i potom su otvorili veoma prometnu prodavnicu u Bronksu” izjavio je reditelj za “Variety”. “Susretali smo se sa mnogim ljudima koji su se doselili u novu zemlju sa snovima i nadanjima i svi smo se mešali u jednu veliku činiju za slatu sačinjenu od kultura, jezika i prelepih malih naselja. To me je navelo na Elemental.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here