Elio – novi crtać iz Diznija i Pixara

0
199

Dizni i Pixar studio objavili su prvi trejler za najnoviji animirani film “Elio” čije prikazivanje u bioskopima je najavljeno za početak 2024. godine. 

I dok animacija “Elemental” istog holivudskog studija trenutno privlači veliku pažnju svetske i domaće publike, dirljiva avantura “Elio” nagoveštava da početkom sledeće godine stiže novi sinhronizovani hit. Priča prati dečaka koji potpuno nenamerno dospeva na neželjeno i strano mesto poznato kao prostor između galaksija i ostalih objekata u kosmosu.

Ljudi su vekovima prizivali univerzum tražeći odgovre. Međugalaktička nevolja uvodi povučenog maštovitog dečaka Elia u međuplanetarnu organizaciji u kojoj se nalaze i predstavnici dalekih galaksija. Pogrešno shvaćen kao neko ko predvodi planetu Zemlju dečak Elio je nepripremljen za takvu vrstu poziva i snalažljivo se trudi da uspostavi nove veze sa ekscentričnim vanzemaljskim oblicima života, da preživi niz strašnih iskušenja i da nekako otkrije ko zaista on treba da bude.

Kao deo ekipe animiranog filma “Koko” (Coco) koji je osvojio dve nagrade Oskar, ali i filma “Baz svetlosni”, Adriano Molina debitovao je ovaj put u ulozi reditelja kreirajući potpuno novi crtani svet, smešten van planete Zemlje, nastao kao originalna Pixarova priča.

Glavnim likovima u animaciji glasove su pozajmili glumica Amerika Ferera (America Ferrera) dobitnici nagrade Emi za ulogu Beti u nekada popularnoj seriji “Ružna Beti”, kao i glumac Brad Garet (Brad Garrett), američki komičar poznat po ulozi Roberta u seriji “Svi vole Rejmonda”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here