M3GAN – horor koji ledi krv u venama!

0
114

Neki od najvažnijih imena u svetu horor filma, reditelj Džejms Van (Slagalica strave , Podmuklost  i Prizivanje zlai Blumhaus, producent filmova (Noć veštica, Crni telefon i Nevidljivi čovek) predstavljaju nam novo, sveže lice straha – M3GAN

Film „M3GAN“ (M3GAN) koji se u odabranim bioskopima prikazuje već prvog dana 2023. godine predstaviće nam sliku sveta kakav bi uskoro mogao da postane i naterati nas da se zapitamo da li smo dovoljno hrabri da odgovorimo svim izazovima.

M3GAN je više od igračke. Ona je deo porodice. M3GAN je i čudo veštačke inteligencije, živa lutka programirana da bude detetov najverniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik. 

Ali, postavlja se i pitanje, da li veštačka inteligencija može da ima sopstvenu volju?

O FILMU: Sjajna robotičarka Džema (Alison Vilijams iz filma Beži!) dizajnirala je M3GAN tako da ona može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik deteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Vajolet Makgrou, Prokletstvo kuće na brdu), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da reši oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posledice.

Od četvrtka 5. januara „M3GAN“ možete gledati na redovnom repertoaru svih bioskopa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here