Nebojša Stankić novi regionalni direktor ZEBRA SYSTEMS

0
235

ZEBRA SYSTEMS, distributer alata za IT sigurnost i zaštitu podataka sa iskustvom dužim od 25 godina, imenovao je Nebojšu Stankića na mesto regionalnog menadžera za Jugoistočnu Evropu. Gospodin Stankić je profesionalac sa značajnim iskustvom na polju IT mrežne sigurnosti i dubokim razumevanjem tržišta Južne i Istočne Evrope. 

Pre dolaska u ZEBRA SYSTEMS, Nebojša Stankić je radio na poziciji Senior Channel Account Executive za teritoriju Jugoistočne Evrope u kompaniji Sophos, gde je bio odgovoran za razvoj mrežnih kanala, upravljanja distributerskom mrežom, odnose sa klijentima i vođenje projekata. Pre toga, on je proveo većinu svoje poslovne karijere na pozicijama u prodaji i menadžmentu kompanija koje su distribuirale brendove kao što su Citrix, Symantec, Palo Alto i mnogi drugi.

Imenovanje je usledilo nakon što je u maju ove godine ZEBRA SYSTEMS postala distributer za GFI Software za Srbiju i Crnu Goru i počela s prodajom kompletnog portfolija kompanije GFI Software koji uključuje brendove GFI, Kerio i Exinda. Dodatno, od septembra, kompanija je proširila svoj portfolio poslovnim i „cloud“ rešenjima kompanija Acronis i SolarWinds MSP, koji su sad dostupni potrošačima i partnerima u Srbiji i Crnoj gori. 

„Želja nam je da se fokusiramo na tržišta u jugoistočnoj Evropi i ponudimo odlična IT mrežna i bezbednosna rešenja lokalnim malim i srednjim kompanijama“, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Jugoistočnu Evropu u ZEBRA SYSTEMS. „Proizvodi u našem portfoliju predstavljaju odlična rešenja za lokalne potrošače jer mi nudimo moćne softverske proizvode po razumnim cenama.“ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here