Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

0
219

Kompanija Samsung nedavno je predstavila nove Neo QLED i Samsung OLED linije proizvoda koje nude vrhunska iskustva i proširuju mogućnosti gledanja. Novi uređaju već su dostupni za prednarudžbinu u Srbiji, a za vreme trajanja posebne ponude, kupci ostvaruju pravo i na fenomenalne poklone – atraktivne Samsung pametne telefone. Uz prednarudžbinu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona.

Vrhunsko multimedijalno iskustvo uz Neo QLED

Novi Neo QLED 8K televizori unapređeni su kako bi pružili vrhunski doživljaj velikog ekrana u kućnoj atmosferi. Samsung Neural Quantum 8K procesor, ultimativno 8K iskustvo koje pokreće veštačka inteligencija, ima 64 nezavisne AI mreže, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet slike te dodaje dubinu i oštrinu. Uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšan kvalitet slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svetlima sa 14-bitnom obradom i poboljšanjima veštačke inteligencije, koji kontrolišu svetlo, kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svetlim i tamnim područjima za prikaz istinske HDR 10+ kvalitete slike baš kao što je filmski reditelj i zamislio.

Proširivanje mogućnosti gledanja uz Samsung OLED

OLED linija za 2023. godinu dolazi s obiljem naprednih tehnologija kao što je Quantum Dot. Nova linija Samsung OLED televizora donosi neuporedivo tamnu crnu, čisto belu i pune nijanse živih boja. Neural Quantum 4K procesordopunjuje glavne prednosti OLED tehnologije, poboljšavajući svetlinu, boje, kontraste i detalje. Tehnologija 4K AI Upscaling osigurava da iskusite snagu 4K u njenom punom sjaju. Takođe, po prvi put u OLED TV-u, Samsung OLED televizori dolaze s AMD-ovim FreeSync Premium Pro certifikatom za vrhunsko iskustvo igranja. Za impresivan doživljaj, televizori bi trebalo da  imaju snažan zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Uz Dolby Atmos®tehnologiju svaki zvuk će biti jasan i stvaran, a svaki detalj prikazan sa neuporedivom jasnoćom i dubinom.

Savremeni dizajn

Neo QLED 8K televizore karakterišu Infinity Screen ekran i Infinity One dizajn, dok novi Samsung OLED televizori imaju diskretni LaserSlim dizajn. Crni uglovi koji su gotovo potpuno nestali, zajedno s ultratankim okvirom obrađeni su za maksimalno elegantan i diskretan dizajn. S minimalističkim okvirima, tankim profilom i ravnom poleđinom uklapaju se u svaki interijer, bez obzira na veličinu prostora.Da li želite razlog više za kupovinu novog televizora iz Samsung 2023 linije? Samsung poklanja vaše omiljene Galaxy pametne telefone za svaku prednarudžbinu uređaja iz nove Neo QLED i OLED linije. Promocija traje od 20.3. do 9.4.2023. ili do isteka zaliha poklona. Uz prednarudžbinu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona. Za više  informacija o prednarudžbini i pravilima promocije posetite ovaj link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here