Novi Philips monitori za kuću, posao i učenje

0
753
Philips Evnia monitori

Septembar uvek donosi energičan podsticaj za reorganizaciju našeg života i uživanje u svežem početku. Deca se vraćaju u školu, dok porodice usklađuju svoj kalendar sa školskom godinom. Mnogi profesionalci se nakon letnjeg odmora vraćaju poslu, osveženi i spremni za povratak u kancelarije. Zato nije iznenađujuće da je elektronika izuzetno tražena u ovo doba godine: prema podacima, 45% ispitanika iz EMEA regije planira kupiti nove elektroniske proizvode, uključujući prenosnike, tablete, monitore i pribor za web konferencije.

Kako bismo iskoristili i pružili podršku tokom ovog aktivnog razdoblja, Philips Monitors i IT dodaci odabrali su niz monitora koji mogu podići potencijal za produktivnost na novi nivo.

Profesionalna rešenja za profesionalne korisnike

Povratak na posao nakon odmora zahteva saveznika koji će poboljšati produktivnost korisnika i podržati sve njegove kreativne poduhvate. Profesionalcima su potrebne najnovije i najbrže opcije povezivanja (kao što su USB-C ili Thunderbolt 4), odličnu web kameru i zvučnike, snažnu sigurnost (prepoznavanje lica putem Windows Hello), kao i neke dodatne karakteristike za poboljšanje performansi kao MultiClient Integrated KVM prekidača koji omogućava jednostavno prebacivanje između izvora. I sve te karakteristike treba da idu ruku pod ruku s pouzdanim ergonomskim tehnologijama.

Philips Monitors 45B1U6900CH

Za one koji traže najbolje rešenje za video konferencije prikladan je Philips Monitors 45B1U6900CH. Ovaj 44,5-inčni zakrivljeni ekran pojednostavljuje svakodnevnu radnu rutinu: nudi spajanje jednim kablom putem USB-C s RJ45, MultiClient Integrated KVM prekidač i ugrađenu web kameru od 5 MP s mikrofonom za zagušivanje buke za jednostavno funkcionisanje. Ovaj monitor takođe ima funkciju prepoznavanja lica putem Windows Hello™ sistema. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 496 dinara.

Philips Monitors 27B1U7903

Philips Monitors 27B1U7903 je 27-inčni 4K UHD Mini-LED monitor s Thunderbolt™ 4 koji kombinuje izvanredne performanse slike sa sigurnim povezivanjem jednim kablom i elegantnim dizajnom. Ovaj monitor pruža impresivno i ultra-realistično iskustvo gledanja, kao i najlakšu postavu s više monitora zahvaljujući svom bezokvirnom dizajnu s četiri strane i integrisanom upravljanju kablovima. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 152 425 dinara. Još jedna opcija za profesionalne dizajnere, CAD-CAM, 3D grafiku ili fotografe je Philips Monitors 40B1U6903CH, 39,7-inčni 5K2K Thunderbolt 4 monitor za novi nivo vizualne izvrsnosti. Ovaj model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 216 980 dinara.

Philips 34B1U5600CH

Monitori Philips 34B1U5600CH nude sve glavne karakteristike potrebne za rad uz svetlu i živopisnu sliku: ovaj 34-inčni CrystalClear Quad HD monitor osigurava visoku produktivnost, povezivost i multi-tasking zahvaljujući USB-C priključnoj stanici, MultiClient integrisanom KVM prekidaču i DisplayPortu -Outu. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89 061 dinara.

Rad i učenje s najboljim komforom

Budući da je pred nama nova školska godina, učenicima će možda trebati dodatni podsticaj da uđu u svoju novu rutinu. Njihove potrebe uključuju i vreme za učenje i zabavu, što znači da savršen monitor mora imati niz karakteristika. Slično tome, WFH profesionalci bi imali koristi od modela koji može izdržati njihovo dugo radno vreme, ali se takođe može udobno koristiti za surfanje internetom, retuširanje fotografija, igranje videoigara ili gledanje filmova.

Philips 34B1U5600CH

Philips Monitor 16B1P3302D prenosno je rešenje od 15,6 inča idealno za multi-tasking, a lako se može staviti u aktovku ili ruksak. Štaviše, Dual USB-C prikazuje dva priključka na bočnoj strani monitora i svaki se USB-C kabl može priključiti i koristiti istovremeno. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 32 735 dinara.

Philips 27E1N5600AE

Monitori Philips 27E1N5600AE rešenje je koje je sve u jednom. Ovaj QHD IPS 27-inčni monitor nudi USB-C povezivost, ergonomske karakteristike, brzi odziv od 1 ms (MPRT) i bogatu vizualizaciju za rad i igranje. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 33 897 dinara.

Philips 34E1C5600HE

Monitori Philips 34E1C5600HE mogu poboljšati saradnju na daljinu s ugrađenom web kamerom od 5 MP sertifikovanom za Windows Hello™ sistem. Povezivanje je jednostavno i bez problema s USB-C, dok produktivnost doseže nove visine s ovim UltraWide QHD 34” monitorom s više prostora za poređenje. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 71 159 dinara.

Dizajniran kako bi podržao vaše najproduktivnije dane, Philips SPT6407.je kombinacija tastature i miša koja uključuje ergonomsku tastaturu i miša za pouzdanu celodnevnu upotrebu. Ova kombinacija je dostupna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od  4 797 dinara.

Za najbolju igru

Povratak s letnjih odmora znači povratak rutini, ali i povratak našim strastima, posebno igricama. Philips Evnia monitori kombinuju najupečatljivije i epske igre, dok su ergonomski i stilski futuristički.

Philips Evnia 25M2N3200W

Philips Evnia 25M2N3200W je 24,5-inčni FullHD VA monitor s ultrabrzom stopom osvežavanja od 240 Hz i 0,5 ms MPRT za ultra brze i ultra glatke sekvence igara s jasnim, preciznim slikama bez podrhtavanja i duhova. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 25 682 dinara.

Philips Evnia 27M2C5500W

Philips Evnia 27M2C5500W je 27-inčni Quad HD gejming monitor koji je, u pogledu glatkoće, opremljen AMD FreeSyncTM Premium Pro, munjevito brzim osvežavanjem od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1ms GtG i 0,5ms MPRT. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 64 403 dinara.

Philips Evnia 34M2C8600

Philips Evnia 34M2C8600 je zakrivljeni 34” QD OLED ljepotan opremljen USB-C priključkom, KVM prekidačem i svim karakteristikama koje su korisnicima potrebne za najzanimljivije igranje ikad, kao što su ClearMR s VESA certifikatom, AMD FreeSync Premium Pro, DTS Sound i još mnogo toga. Ovaj je model dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 152 399 dinara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here