Otvoren najveći Huawei Experience Store u Srbiji

0
121

 Kompanija Huawei zvanično je otvorila novi Huawei Experience Store u Srbiji, u tržnom centru Galerija Belgrade. Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu na vodi okupili su se predstavnici medija, poznate ličnosti i influenseri, kako bi zajedno upriličili otvaranje najveće Huawei prodavnice u Srbiji.

Ovim povodom, prisutnim gostima obratio se Liao Jia, direktor Huawei CBG Adriatic region i izjavio: “Veoma smo ponosni što korisnici i ljubitelji Huawei brenda od danas mogu da kupuju Huawei proizvode u najvećem tržnom centru u regionu. Kao što znate, korisničko iskustvo je glavna i najvažnija misija naše kompanije. Imajući ovo na umu, želimo da objavimo da je ovo prva Huawei Experience Store u Srbiji koja nudi uslugu brzog servisa. To znači da u našoj zvaničnoj prodavnici možete promeniti ekran, bateriju, obaviti dijagnozu i još mnogo toga. Od sada će naši korisnici moći da kupuju i brinu o svojim uređajima na istom mestu.”

Huawei Experience Store u tržnom centru Galerija Belgrade je prva zvanična Huawei prodavnica u kojoj korisnike očekuju različite servisne usluge poput:

• Servisna usluga postavljanja zaštitnih folija za ekran, postavljanje zaštitne ukrasne folije na pozadini telefona,

• Garantne popravke mobilnih telefona i laptop računara, 

• Van garantne popravke uređaja, 

• Zamena ekrana, osnovnih ploča, baterija i slično,

• Dijagnostika

Kompanija Huawei je povodom otvaranja nove prodavnice odlučila da ljubitelje brenda obraduje i specijalnim ponudama koje će moći da iskoriste samo u subotu, 07. novembra

Ne propustite priliku da svoje omiljene Huawei proizvode obezbedite tokom specijalne ponude jer popusti na određene proizvode iznose čak 50%!

Huawei FreeBuds 3 – 50% – specijalna cena 12,499 rsd

Huawei Watch GT 2e – 35% – specijalna cena 14,999 rsd

Huawei MateBook D14 – 31% – specijalna cena 59,999 rsd

Huawei P40 Pro Plus – 38% – specijalna cena 99,999 rsd

Huawei MateBook X Pro – 30% – specijalna cena 179,999 rsd

Huawei P40 Lite – 31% – specijalna cena 23,999 rsd

Huawei Y6p – 30% – specijalna cena 13,999 rsd

Huawei T8 2/32 WiFi – 33% – specijalna cena  9,999 rsd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here