Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

0
520
Samsung Galaxy S23 FE

Novi pametni telefon Galaxy S23 FE od danas je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji, tokom posebnog promotivnog perioda do 14. decembra. Uz prednarudžbinu telefona dobijate i poklon – Galaxy Buds FE slušalice koje će upotpuniti doživljaj pametnog telefona izvrsnim zvukom. Samsung Galaxy S23 FE donosi ikoničan dizajn, vrhunsku kameru i izvanredno iskustvo igranja kako bi obogatili vaš svakodnevni život.  

U novu godinu sa novim vrhunskim telefonom

Galaxy S23 FE zadržava vernost ikoničnog dizajna Galaxy S serije sa novim opcijama kamere, vrhunske završne obrade otporne na vodu i prašinu (IP68 standard) i modernog ekrana. Korišćeni reciklirani materijali i ambalaža osiguravaju održivost i funkcionalnost. Dostupan je u četiri različite boje: krem, grafitnoj, boji mente i ljubičastoj, kako bi se s lakoćom prilagodio ličnom stilu korisnika. Fotografije i videozapisi oživljavaju s objektivom od 50 MP i 3x optičkim zumom, dok opcija Nightography omogućava sjajne snimke čak i noću.

Uz opcije poput profesionalnog načina rada i rediteljskog prikaza sa podrškom veštačke inteligencije, snimanje sadržaja postaje još jednostavnije. Sa snažnim procesorom, naprednim sistemom hlađenja i dugotrajnom baterijom, Samsung Galaxy S23 FE omogućava besprekorno igranje video igara i streaming sadržaja. Dinamički AMOLED 2X ekran od 6,4 inča koji se automatski prilagođava sjetlosnim uslovima dodatno nadograđuje iskustvo korisnika.

Predregistrujte se i iskoristite neverovatnu ponudu 

Prilikom prednarudžbine ovog pametnog telefona dobijate i poklon – Galaxy Buds FE slušalice. Promocija traje od 1.12. do 14.12.2023 ili do isteka zaliha. Više informacija možete pronaći na linku.

Inače od kompanije Samsung se uvek očekuje više pa se tako za predstojeće božićne i novogodišnje praznike očekuju brojna lepa iznenađenja za kupce Samsung proizvoda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here