Stižu igre za konzole sledeće generacije

0
132

Bila je ovo burna nedelja kada je u pitanju gejming zajednica, jer su se dugo očekivane konzole sledeće generacije Xbox Series X i Sony PlayStation 5 probili do naših domova. Iako su mnogi igrači prijavili probleme sa nabavkom konzola pre nego što su ih e-prodavnice prodale, nekolicina srećnika koja je uspela da kupi konzolu sada traže igre koje će isprobati.

Nova izdanja starih hitova

Više nije iznenađenje što su franšize “Call of Duty” i “Assassin’s Creed” objavile svoja nova izdanja baš ove nedelje. Valhalla nastavak predstavlja sagu o Vikinzima i nordijskoj mitologiji, a debitovala je 10. novembra, istog dana kada i Xbox Series X. Tri dana kasnije, objavljen je Call of Duty: Black Ops Cold War, smešten u 1980-te.

Što se tiče ove dve igre, one su na dan lansiranja imale više aktivnih igrača nego njihovi prethodnici, što samo pokazuje koliko nas uzbudljiva zime i praznici očekuju, bar kada je u pitanju gejming. Analitičari procenjuju da bi novi CoD mogao biti hit ove praznične sezone, a da će broj prodatih jedinica prebaciti 20 miliona kopija.

Što se tiče ostalih kandidata, Spider-Man: Miles Morales i Valhalla, oba naslova bi trebalo da se prodaju izvanredno dobro, ali ne kao CoD, jer on ima izuzetno široku publiku.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here