The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It – u domaćim bioskopima!

0
130

PRIZIVANJE ZLA: ĐAVO ME JE NATERAO je treći je film iz serije Prizivanja i sedmi Conjuring Universe-a. Ovo je, takođe prvi put da Džejms Van ne režira film. To ne znači da nije učestvovao u njegovom stvaranju. Kao producent, Van je itekako bio uključen u razvoj i nadzor priče.

Ovaj nastavak otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Lorejn Voren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednutošću demonom.
 
Film u svim bioskopima je počeo da se prikazuje od četvrtaka prošle nedelje, i već sada je pokupio pozitivne kritike:

  • „Ovo su najmračnija Prizivanja do sad. Najbolji razlog za povratak u bioskop“ – Horror Buzz / Norm Gidney
  • “Kada sam pomislila da sam pogledala najstrašniji film ikada…dolazi činjenica da je nastao prema istinitoj priči.“  – Culturizando/ Maria Victoria Vazquez
  • “Opako zastrašujuće, sa izvrsnim izvedbama i Farmige i Vilsona.” JoBlo / James Oster

Reditelj filma je Majkl Čivs, producent su Džejms Van i Piter Šafran, a za zastrašujući scenario je zaslužan Dejvid Lesli Džonson-McGoldrik (“The Conjuring 2,” “Aquaman”), koji je nastao prema priči Džejmsa Vana i Dejvida Leslija Džonson-McGoldrik, a zasniva se na likovima koje su stvorili Čad Hajs & Keri V. Hajs. Pored Patrika Vilsona i Vire Farming, gledaćemo Ruairi O’ KonoraDžulijana HardaSaru Ketrin Huk.

Film u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od četvrtka, 03. juna, u bioskopima, u premium formatima: IMAX, 4DX, MX4D kao i u2D formatu. Ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here