Uštedite 30 dolara pri naručivanju novog Amazon Echo-a

0
112

Amazon je lansirao novi Amazon Echo uređaj, sa futurističkim sferičnim dizajnom i novim funkcijama pozajmljenim od Echo Studio-a i Echo Plus-a. Takođe je predstavio i verziju Echo Dot u obliku globusa. Obično je praksa da platite punu cenu pri kupovini novih uređaja, ali Amazon je ponudio  prednarudžbine za Echo uređaje uz popust od samog početka. Jedina “caka” je u tome što morate da kupite dva komada da biste dobili popust.

Kupovinom dva komada popust 30 dolara

Ako se odlučite za kupovinu dva Echo uređaja, Amazon će vam dati popust od 30 dolara, i platićete sve 170 dolara umesto 200, koliko je prvobitna cena. To sve možete uraditi uz promo kod ECHO2PK. Za Echo Dot ćete potrošiti 80 dolara, ako se odlučite za dva komada, a popust će biti 20 dolara. Sve ovo naravno uz promo kod DOT2PACK.

Zvučnik Echo ima dizajn koji dočarava vintage Grundig Audiorama zvučnike iz sedamdesetih godina. Preuzete su sve funkcije iz Echo Plus-a, zajedno sa podrškom za Amazonovu tehnologiju pametne kuće Sidewalk. Može se automatski podesiti da pruži najbolji kvalitet zvuka za vaš prostor. Po prvi put, Amazon je dodao pametne uređaje za mašinsko učenje koji će omogućiti Echo modelu prepoznavanje neuronskog govora kako bi vas mogao bolje razumeti.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here