Video: iPhone 15 i iPhone 15 Pro (Unboxing)

0
473
iPhone 15

Kompanija Apple nedavno (tačnije 12.9.2023) je predstavila svoje nove iPhone 15 i iPhone 15 Pro (Max) telefone koji su se veoma brzo nakon lansiranja našli u prodaji kako u Americi, tako i na starom kontinentu (EU), ali i drugim delovima sveta. Utisci su različiti, nekima se nova generacija iPhone telefona sviđa, dok su drugi (manje-više) ne baš prevše oduševljeni.

Malo drugačije

Novi titanijumski okviri su tu, drugačije je rešena zadnja stana telefona, a isti imaju bolje baterije, USB-C ulaz za punjenje i transfer podataka, kao i nekoliko zanimljivih unapređenja koja bi mogla da donesu novo iskustvo upotrebe telefona krajnjim korisnicima. Tu je i šarenolikost boja, nove maske i novi iOS.

Popularni sajt MacRumors koji prati sva dešavanja u Apple svetu i među prvima ima nove Apple proizvode uradio je Unboxing novih iPhone 15 i iPhone 15 Pro (Max) telefona. Kakvi su njihovi utisci i šta oni kažu nakon prvog druženja sa ovim telefonima možete pogledati na video klipu koji sledi.

Bez većih pomaka – očito!

Nakon gledanja ovog video priloga možemo reći da je i naša omiljena boja plava i gotovo se potpuno slažemo sa svime što je rečeno u ovom kratkom Unboxing prilogu. Činjenica je da će novi iPhone 15 telefoni imati odličnu prođu na tržištu i da će manje-više biti dobro prihvaćeni od strane vatrenih Apple kupaca, ali ipak ostaje pitanje koliko su oni zaista napredniji u odnosu na iPhone 13 i iPhone 13 Pro (Max) modele, kao i u odnosu na iPhone 14 i iPhone 14 Pro (Max) telefone.

Po našam skromnom mišljenju (a na osnovu Unboxing-a iz videa) nema kod novih iPhone 15 i iPhone 15 Pro (Max) telefona nekih rapidnih pomaka u odnosu na prethodne dve (gore pomenute) familije i pravo je pitanje ukoliko imate modele iz 13-te i 14-te generacije ima li smisla menjati iste za neki od novih 15-estica. Valja dobro razmisliti.

Osnovni izvor vesti: MacRumors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here