Volkswagen ID. 2all – mali električni auto za švrćkanje po gradu!

0
870

Možete voleti ili ne automobile koji dolaze iz Volkswagen koncerna, zamerati im na komfornosti ili ne, govoriti kako su veliki ili mali potrošači (u slučaju rešenja na fosilna goriva), tražiti im razne mane i zamerati ovo ili ono, ali jedno ne možete nikako da osporite – Volkswagen je apsolutni kralj u dizajniranju malih automobila za različite potrebe, što dodatno potvrđuje novi kompaktni električni mališan – ID. 2all koga je pomenuti proizvođač predstavio sredinom marta tekuće godine kao vozilo koje nas uskoro očekuje na tržištu.

Ovaj lepotan od malog gradskog automobila zamišljen je kao full električno rešenje koje spaja dizajneraska rešenja Golf-a i Pola sa komfornošću koju poseduju njegova veća električna braća ID.3, ID.4 i ID.5. Prema mišljenjima čelnih ljudi iz Volkswagena ID. 2all bi trebalo da zainteresuje kupce koji žele da imaju mali ili pomoćni mali automobil sa kojim bi lako mogli da se parkiraju u gradu i eventualno lakše izbegnu rastuće gradske gužve. Odu u nedeljnu kupovinu ili skoknu do obližnjeg grada na provod.

ID. 2all ima veoma dobre specifikacije za jedan auto ovakvog tipa, a unutršnjost mu je zaista impresivna, i na nivou je daleko skupljih rešenja iz mnogo više klase. Iako njegova masovna proizvodnja još nije počela i generalno se pravo lansiranje ovog modela i njegova komercijalna prodaja očekuju tek u 2025 godini, interesovanje potrošača širom planete za ID. 2all je ogromno.

Sa preporučenom MP cenom od oko 25000 EUR ID. 2all nije tako konkurentan većini kineskih rešenja koja se trenutno nalaze na tržištu, ali po onome što nudi daleko je kvalitetnije rešenje od njih i sigurno mnogo bezbednije i izdržljivije. Ekipi magazina IT Rešenja ID. 2all se baš dopada i sa nestrpljenjem očekujemo da ga isprobamo. Baš želimo za sebe jednu ovakvu lutkicu za švrćkanje po gradu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here