XPG memorija i SSD-ovi podržavaju najnoviju Intelovu platformu Z590

0
47

XPG, brend proizvoda visokih performansi za gejmere, profesionalce u e-sportovima i tehnološke entuzijaste, blisko je sarađivao sa četiri glavna proizvođača matičnih ploča (ASUS, MSI, GIGABYTE i ASRock) na testiranju i optimizaciji performansi XPG-ovih najnovijih DDR4 memorijskih modula i PCIe Gen 4×4 SSD-ova na platformi Intel® Z590. Rezultati su pokazali da je XPG-ov DDR4 memorijski modul overklokovan na impresivne brzine do 5600 MHz/s, dok je XPG SSD dosegao brzine do 7100 MB/s.

XPG SPECTRIX D50 postavlja novi brzinski rekord na platformi Z590

Koristeći predstavljanje Intelove najnovije platforme Z590, XPG Overclocking Lab (XOCL) iskoristio je XPG-ovu najpopularniju memoriju za overklokovanje SPECTRIX D50 za testiranje te platforme. XOCL je testirao modul blisko sarađujući sa dvama globalno vodećim robnim markama matičnih ploča, uključujući MSI i GIGABYTE, radi postizanja performansi overklokovanje do 5600 MHz uz zadržavanje izuzetne stabilnosti pri tako velikim brzinama. Tim rezultatom postavljen je novi standard brzine overklokovanja memorije na platformi Intel Z590 koji pokazuje sjajan potencijal modula SPECTRIX D50 za e-sportove i kreativce.

XPG GAMMIX S70 dosegnao brzinu čitanja od 7100 MB/s

Osim memorije, XOCL testirao je svoj najnoviji PCIe Gen 4×4 SSD na platformi Z590 u kombinaciji sa matičnim pločama četiri robne marke, uključujući MSI, GIGABYTE, ASUS i ASRock. Rezultati su bili obećavajući – GAMMIX S70 dosegao je stalne brzine sekvencijalnog čitanja do 7100 MB/s, dok su performanse nasumičnog čitanja nadmašile 740 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi. Bilo da se radilo o prenosu velikih datoteka ili izvođenju zahtevnih aplikacija za igranje ili stvaranje sadržaja, rezultati testa koje je dobio XOCL svedoče o sposobnosti SSD-a GAMMIX S70 da zadovolji potrebe zahtevnih igrača i kreativaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here