Zaista moćan – memorijski modul XPG SPECTRIX D50!

0
119

Vrhunske performanse i minimalistički stil koji će uticati na upečatljiv izgled vašeg računara – tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50. 

Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel® i AMD. Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overkloking poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.

XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula. Kao što je mnogima već poznato, načinom rada RGB osvetljenja moguće je upravljati i putem aplikacije XPG RGB Sync ili pomoću odgovarajućeg softvera proizvođača matičnih ploča.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here