ADATA predstavlja spoljni SSD SE760

0
133

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND flešproizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje,predstavlja svoj spoljnji SSD ADATA SE760. Ovaj SSD ima privlačan izgled i kompaktne dimenzije radi lakše prenosivosti, a dolazi uz USB 3.2 Gen 2 interfejs koje nudi izvrsne performanse čitanja i pisanja.  

Jednostavan brz i moderan   

ADATA SE760 ima kompaktan i optimalan dizajn savršen za upotrebu u pokretu. Njegova glatka spoljašnjost sa površinom od uglačanog metala atraktivnog je izgleda  i prijatna je na dodir. SSD dolazi s USB 3.2 Gen 2 interfejsom, usled čega nudi brzinu čitanja / pisanja do 1000 MB/s, što je više od 12 puta[i]brže od eksternih hard diskova. Takve munjevite performanse omogućuju korisnicima na primer, prenos filma u 4K rezoluciji veličine 10 GB za oko 20 sekundi. 

Bolji od hard diska, jednostavan za korišćenje 

SE760 nudi sve praktične prednosti koje imaju i ostali SSD-ovi, uključujući otpornost na udarce i vibracije. Uz to, on koristi najnoviji USB-C (Type C) priključak koji je reverzibilan, pa nema iritantnog okretanja kao kod starijih vrsta USB priključaka. On se bez posebne pripreme koristi i na operativnim sistemima Windows, Mac OS i Android, što znači da korisnici mogu bez ograničenja premeštati sadržaje s jednog na drugi uređaj. Bilo da se koristi za posao ili zabavu, SE760 će korisnicima ponuditi prednosti SSD-a, jednostavne mogućnosti povezivanja i praktičnost USB-C priključka.Tačna dostupnost modela ADATA SE760 može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na određenim tržištima, obratite se najbližem sedištu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem web-stranice www.adata.com. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here