Akcioni spektakl Brzina metka uskoro stiže u domaće bioskope

0
109

Ne sumnjamo da će film Brzina metka (Bullet Train) napraviti pravi mali filmski prasak ovog leta! Budući da u njemu glume Bred Pit, Sandra Bulok, Džoji King i Aron Tejlor-Džonson, verujemo da će pomamaza filmom postajati intenzivnija. U ulozi reditelja našao se Dejvid Lič, inače poznat kao režiser originalnih filmova Atomska Plavuša i Dedpul 2.

Brad Pitt stars in Bullet Train.

U akcionom trileru Brzina Metka Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu. Od režisera filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

Pit se u vozu susreće sa raznim sumnjivim tipovima, među kojima su Prince (Džoi King), Tangerine (Aron Tejlor-Džonson), Lemon (Brajan Tajri Henri) i Hornet (Zazie Bitc). Zanimljivo je da ćemo oskarovce Sandru Bulok i Bred Pita po prvi put gledati zajedno u filmu.

Brzina metka  je nastao prema japanskom romanu Maria Beetler autora Kotaro Isake, a prikazuje pet ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku. Roman je izašao 2010. godine i za kratko vreme oduševio je ljubitelje trilera.

Triler sa daškom komedije svakako će biti pravo letnje osveženje kada stigne u bioskope od 4. avgusta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here