AMD je objavio detaljne planove u vezi novih CPU i GPU tehnologija i proizvoda

0
242
AMD Financial Analyst Day 2020 at AMD in Santa Clara, California, Thursday, March 5, 2020. www.PaulSakuma.com Photo by Paul Sakuma Photography

Na današnjem događaju „Dana finansijskih analitičara“ AMD je detaljno elaborirao svoju sledeću fazu rasta omogućenu višegeneracijskim planovima visoko-performantnih CPU i GPU tehnologija i agresivnim investiranjem u liderske proizvode i disruptivna rešenja.

Ključne teme koje su AMD-ovi najviši rukovodioci predočili finansijskim analitičarima uključuju:

· Planovi kompanije za nove generacije CPU arhitekture, inovacije za pakovanje i međusobno povezivanje

· Najava višegeneracijskog plana za isporuku dve optimizovane grafičke arhitekture za igrače (RDNA2) i serversko tržište centara velikih podataka (CDNA2)

· Agresivan plan za liderske serverske proizvode, koji se oslanjaju na uspehe prve i druge generacije AMD EPYC procesora, kao i plan za forsiranje kontinualnih inovacija na tržištu centara velikih podataka.

· COVID-19: Kako se epidemija COVID-19 i dalje razvija, zdravlje i dobrobit zaposlenih, kupaca, partnera i članova zajednica AMD-a od najveće su važnosti. AMD uvelike ceni posvećenost pojedinaca i organizacija koji neumorno rade na rešavanju ove javno-zdravstvene situacije na globalnom nivou.

AMD je na svoj „Dan finansijskih analitičara“ 2020. ponovio svoje finansijske smernice za prvo tromesečje 2020. godine. AMD očekuje da će uticaj COVID-19 u prvom kvartalu biti skroman, što bi potencijalno moglo rezultirati prihodima na donjem kraju smernica od oko 1,8 milijardi dolara, plus ili minus 50 miliona dolara. Finansijske smernice za celu 2020. godinu ostaju ne promenjene.

Detaljnije informacije možete pronaći na sledećim vezama:

Saopštenje povodom današnjih vesti nalazi dostupno je ovde.

Tu su dostupni PDF-ovi svih prezentacija kao i slike događaja.

Pregled korporativne strategije – Lisa Su

CPU tehnologije i pregled IP portfolija – Mark Papermaster

GPU tehnologije i planovi za budućnost – David Vang

PC tržište i tehnologije – Rick Bergman

Data Center Business Update – Forrest Norrod

Finansijski pregled – Devinder Kumar

Repriza događaja će biti uskoro na raspolaganju na AMD-ovoj IR stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here