AMD je predstavio najnoviju iteraciju FSR-a

0
151
AMD

Ove nedelje se održava “Konferenciji programera igara” (GDC), na kojoj je AMD predstavio FidelityFX Super Resolution (FSR) 3.1, najnoviju iteraciju popularne open-source tehnologije povećanja i generisanja frejmova.

Nakon uspeha AMD FSR 3, koji je integrisan u popularne naslove kao što su Avatar Frontiers of Pandora, Like a Dragon: Infinite Wealth, Starfield, The Thaumaturge i drugi, FSR 3.1 nudi niz ključnih ažuriranja, uključujući:

  • Unapređenje poboljšanja vizualnog kvaliteta u određenim situacijama, kao što je poboljšana temporalna stabilnost (smanjeno treperenje i/ili svetlucanje), bolje očuvanje detalja, te smanjenje duhova i “mutljikavosti”.
  • Razdvajanje povećanja skaliranja od generisanja frejmova, omogućavajući AMD FSR 3.1 tehnologiji generisanja frejmova da radi s drugim rešenjima za upscaling
  • Podrška za Vulkan i Xbox!
  • Novi FidelityFX API olakšava programerima otklanjanje grešaka i pruža kompatibilnost s budućim verzijama FSR-a

Više informacija sledi kada FSR 3.1 bude dostupan za programere na GPUOpen-u i kada će igre koje ga podržavaju biti dostupne.

FidelityFX Super Resolution je open-source rešenje za upscaling koje pruža veliko povećanje broja frejmova u sekundi u podržanim igrama, pružajući zadivljujuće visokokvalitetno igranje igara visokih performansi na gotovo svakom hardveru, uključujući AMD GPU i APU, konkurentski hardver i igračke konzole.

Osim toga, AMD je lansirao AMD softver: Adrenalin Edition 24.3.1, koji pruža podršku za Dragon’s Dogma 2, Horizon Forbidden West Complete Edition i Outpost: Infinity Siege, pored proširene HYPR-Tuned podrške za Dragon’s Dogma 2, Diablo IV, Ghostrunner 2 i Odred samoubica: Ubijte ligu pravde.

Kada je AMD HYPR-RX omogućen na igri koja je podešena na HYPR, AMD RSR ili FSR (ako je podržan u igri) će se automatski omogućiti, uz omogućavanje Radeon Anti-Lag i Radeon Boosta za dodatno povećanje performansi i smanjeno kašnjenje.

Sada je odličan trenutak za igrače koji žele da steknu najbolja moguća iskustva igranja da nadograde svoju opremu i uživaju u neverovatnim performansama, karakteristikama i vriednosti Radeon grafičkih kartica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here