AMD Radeon RX 7900GRE kartice dostupne u prodaji!

0
279
AMD Radeon RX 7900GRE

Advanced Micro Devices donosi globalnu dostupnost Radeon RX 7900GRE i snižava cenu Radeon RX 7700XT grafičkih kartica…

AMD je objavio globalnu dostupnost grafičke kartice Radeon RX 7900 GRE, dizajnirane za igranje i striming pri 1440p rezoluciji sa visokim osvežavanjem i 16 GB brze GDDR6 memorije koja omogućava igračima da iskorače i u 4K igranje.

Očekuje se da će Radeon RX 7900 GRE grafička kartica biti dostupna kod zvaničnih etailera već od 699 eura.

Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi izuzetnu vrednost i karakteristike, uključujući:  

  • Sirove performanse – Sa 80 računarskih jedinica i ray akceleratorima, 16 GB GDDR6 VRAM- a koji radi na 18 Gbps, 160 AI akceleratora, 64 MB Infinity keš memorije druge generacije i 260W ukupne potrošnje, Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi beskompromisne performanse u najpopularnijim igrama, sa do 14 procenata boljim FPS/$ u proseku u odnosu na GeForce RTX 4070.
  • Veći FPS u hiljadama igara – AMD Fluid Motion Frames je tehnologija dostupna u najnovijem Adrenalin upravljačkom softveru i omogućava povećava FPS kako bi pružila ogromno povećanje performansi i glatko igranje u hiljadama igara.
  • Intuitivno povećanje performansi – AMD HYPR-RX tehnologija pojednostavljuje i upravlja istovremenom međuoperativnošću AMD Fluid Motion Frames, AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Boost i AMD Anti-Lag tehnologije kako bi se postigao kumulativni efekat povećanja performansi, što korisnicima olakšava maksimiziranje performansi u igrama.
  • Tehnologije za budućnost – Radeon RX 7000 serija grafičkih kartica podržava DisplayPort 2.1 najnovije generacije i nudi više VRAM-a od konkurentskih rešenja za pokretanje najzahtjevnijih igara i vrhunskih monitora koji pristižu na tržište.

Očekuje se da će Radeon RX 7900 GRE biti dostupan od partnera, uključujući: Acer, ASRock, ASUS, Gigabyte, PowerColor, Sapphire i XFX.

Takođe, AMD je objavio novu revidiranu cenu za Radeon RX 7700 XT grafičku karticu, koja je više od 30 USD manje od originalnog SEP-a. Nikada nije bilo boljeg trenutka za igrače da razmotre AMD Radeon za svoju sledeću kupovinu grafičke kartice!

Saznajte više o Radeon RX 7900 GRE u najnovijem blog postu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here