Batman nigt u Cineplexx bioskopima

0
106

Jedan od najomiljenijih super heroja DC Univerzuma, vraća se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa i to na večeri posvećenoj ovom fenomenu! Batman night očekuje vas u četvrtak, 3. marta od 20 časova uz poklon originalni poster filma za sve fanove, ali ekskluzivne poklone iz filma za najsrećnije i sjajne poklone partnera Cineplexx bioskopa. Cineplexx Galerija Belgrade bioskop u svojoj IMAX sali očekuje goste od 21:30 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kada Ridler, sadistički serijski ubica počne da ubija ključne političke ličnosti u Gotamu, Betmen je primoran da istraži skrivenu korupciju u gradu i dovede u pitanje umešanost svoje porodice. Osveta se krije iza maske. Nema više laži, on će istinu razotkriti.

Globalni partner filma Oreo obezbedio je određenu količinu omiljenog keksa za posetioce svih Cineplexx bioskopa.Partner Cineplexx bioskopa Explore Serbia pokloniće po jedan vaučer za paraglajding u Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Galerija Belgrade bioskopima, dok će Hero shot pokloniti po dva poklon paketa u svakom bioskopu. 

Robert Patinson u ulozi Betmena, Paul Dano glumi Ridlera, Zoi Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Ne propustite ovog pravičnog superjunaka u najnovijim avanturama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here