Beogradsko finale takmičenja Telenor – Brzinom do zvezda

0
177

Nakon više od dva meseca i nakon 37 gradova i opština, takmičenje iz sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda” privodi se uspešno kraju. Beogradsko finale je održano 09.06.2021. u Atletskoj dvorani u Beogradu.

Takmičenje „Brzinom do Zvezda” koje organizuje kompanija Telenor u saradnji sa Srpskim Atletskim Savezom, je za ova dva meseca u potpunosti ispunilo svoj cilj koji je bio razvoj i popularizacija atletike kao i promovisanje sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima. Takmičila su se deca iz 164 osnovne škole širom Srbije.

U trci je učestvovalo 14 timova iz 14 beogradskih opština, odnosno 216 dece iz 61 osnovne škole sa teritorije Beograda. Najboljih 16 dečaka i 16 devojčica, izborilo je svoje mesto i direktan plasman u Telenor super finale. Pobednici i zlatne zvezdice grada Beograda u ovom ciklusu postali su Milica Jovanović (OŠ Sveti Sava, Mladenovac) i Mateja Aleksić (OŠ Jovan Miodragović, Vračar). Svi pobednici su od kompanije Telenor dobili vredne nagrade (mobilni telefon i sportsku opremu) a Srpski Atletski Savez im je poklonio vaučere za Telenor kamp „Brzinom do zvezda“.

Telenor super finale će se održati 18.06.2021. na stadionu JNA u Beogradu.

Sve dodatne informacije o takmičenjima i pobednicima mogu se naći na portalu https://www.brzinomdozvezda.rs/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here