Bitlđus Bitlđus – u septembru stiže u domaće bioskope!

0
247
Bitlđus Bitlđus

“Bitlđus Bitlđus” je film koji istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom, otkrivajući srž likova u borbi protiv nepravde.

Ne propustite ovaj film koji ne samo da se poigrava granicama žanra, već i postavlja nove standarde u pripovedanju, dok nas vodi kroz uzbudljivu i duboko emotivnu priču otkrivanja i samootkrića.

Ponovo probudite duh nepokornog avanturizma i uronite u neistražene dubine haosa! Sa ponosom vam, u distribuciji Blitz filma,predstavljamo najnoviji teaser trejler za film “Bitlđus Bitlđus” studija Warner Bros., spektakularan povratak kultne franšize koja je obeležila filmsku istoriju. Na krilima maštovitog genija Tima Burtona, ovaj film otvara vrata jednom novom, ali nezaboravnom čarobnom svetu.

Majkl Kiton se vraća u svojoj legendarnoj ulozi Bitlđusa, demona sa smislom za humor kakav još niste videli, spreman da na potpuno nov način oživi haos i ludilo. Uz njega, zvezdani povratak Vinone Rajder kao Lidije Dits i Ketrin O’Hera u ulozi Deli Dits, zajedno sa svežim licima poput Anje Tejlor-Džoj i Krisa Hemsvorta koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči.

Posebno se ističe Džena Ortega u ulozi Astrid, Lidijine ćerke, koja svojom snažnom izvedbom dodaje novu razinu dubine i emocije ovom već bogatom univerzumu. Dok se tri generacije porodice Dits vraćaju kući suočavajući se s tragedijom, otkriće misterioznog modela grada na tavanu nenamerno otvara portal prema zagrobnom životu. Sa vremenom na izmaku, samo je pitanje trenutka pre nego što Bitlđus ponovo prizove svoje jedinstvene vragolije.

Ovaj film u distribuciji Blitz filma, u bioskope širom Srbije stiže 5. septembra 2024. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here