Blackpink The Movie na velikom platnu Cineplexx bioskopa 4. avgusta

0
102

Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima 4. avgusta od 19 časovaUlaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

,,Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinks – fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“-  momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija;  „Beauty“ – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

U nastavku gledamo prepoznatljivu pozornicu BLACKPINK-a, čiji nastupi prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u filmu u bioskopskoj sali.

Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce” u ,,Blackpink The Movie“.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima  će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here