CRN prepoznao Veritas kao Cloud 100 kompaniju za 2023. godinu

0
325

CRN, brend kompanije Channel, saopštio je da je na svoju godišnju Cloud 100 listu uvrstio kompaniju Veritas Technologies, lidera u upravljanju podacima u više oblaka. Ovom listom odaje se počast stotini cloud kompanija koje su najviše “kul” u 2023. godini i to u pet ključnih kategorija: infrastrukturi, praćenju i upravljanju, skladištenju, softveru i bezbednosti.

CRN-ova Cloud 100 lista skreće pažnju javnosti na snabdevače tehnologija zbog njihove posvećenosti partnerima u prodajnom kanalu, kao i njihove demonstrirane inovacije u razvoju tehnologije zasnovane na upotrebi „oblaka“. Ova lista je pouzdan resurs za dobavljače rešenja koji traže dobavljače tehnologija najbolje pozicioniranih da podrže njihove potrebe za proizvodima i uslugama u oblaku.

CRN lista dodatno potvrđuje Veritasovo vođstvo u bezbednom upravljanju podacima u više oblaka. Takođe odaje priznanje Veritasovim neprekidnim inovacijama u njegovom „Programu partnerskih snaga“, koji podržava partnere u procesu osnaživanja kupaca da preuzmu kontrolu nad podacima u oblaku i maksimalno povećaju potencijal digitalne transformacije.

Veritas je demonstrirao svoje vođstvo u domenu proizvoda u oblaku sa nedavno lansiranom Veritas Altom, bezbednom platformom za upravljanje podacima u oblaku koja pomaže korisnicima da budu sigurni u to da njihovi vredni podaci ostaju zaštićeni, oporavljeni i usaglašeni u svim oblacima koje primenjuju.

“Počastvovani smo što nas je CRN prepoznao zbog naše posvećenosti osnaživanju naših partnera da pomognu klijentima da preuzmu kontrolu nad svojim podacima dok napreduju u svojim multi-cloud putovanjima “, rekao je Majk Voktaj, viši potpredsednik, Global Channels i Alliances u Veritasu. “Današnje priznanje dodatno potvrđuje Veritasove kontinuirane inovacije u isporuci najmoćnijeg portfolija za upravljanje podacima u oblaku, omogućavajući korisnicima da modernizuju obim posla širom bilo kog oblaka u potrebim razmerama.” 

“U današnjem poslovnom okruženju usmerenom ka radu na daljinu, usluge u oblaku postale su kritična komponenta potrebna za izgradnju sveobuhvatnih i bezbednih IT rešenja”, rekao je Blejn Raddon, CEO kompanije Channel. “Kompanije izabrane za ovogodišnju Cloud 100 listu pokazale su po ko zna koji put da podržavaju partnere u stalno evoluirajućem cloud computing poslovanju pomoću najmodernijim proizvodima i uslugama. Naš tim pohvaljuje one koji su na ovogodišnjoj Cloud 100 listi i raduje se što će gledati kako pokreću pozitivne promene u domenu oblaka tokom cele godine.”

CRN-ova Cloud 100 lista biće prikazana u februaru 2023. godine u izdanju magazina CRN i online na crn.com/cloud100.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here