CrossfireX se odlaže za sledeću godinu

0
117

Izgleda da Microsoft-ova nova konzola neće baš dobro proći ove zime. CrossfireX, predstojeći FPS za Xbox One, Xbox Series X/S i PC, propustiće svoj prvobitno planirani izlazak za 2020. godinu. Objavljeno je da će igra ugledati svetlost dana tokom 2021. godine.

Sve se pomera zbog COVID-19 krize

Za kašnjenje ovog FPS hita okrivljena je epidemija koronavirusa. Nakon dugo razmišljanja i uzimanja u obzir izazova s kojima se razvojni time suočavao, odlučeno je da se odloži izlazak CrossfireX do 2021. godine. Premeštanjem izdanja biće omogućeno da se urade dodatna testiranja i usavrši igra pre izlaska na tržište.

Kašnjenje podrazumeva da će igrači morati da sačekaju da igraju single player u ovoj igri, na čemu radi Control Remedi Entertainment. U svakom slučaju, ovo predstavlja zastoj za Microsoft. CrossfireX je bio jedna od nekoliko ekskluzivnih igara za Xbox Series X i Series S, nakon što je Microsoft odložio Halo Infinite za 2021. godinu. The Medium je odložen zbog igre Cyberpunk 2077. Početak ove generacije Microsoft konzola biće težak.

Izvor:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here