Crtać Wish – od jeseni u domaćim bioskopima!

0
100

Dizni studio objavio je prvi trejler za svoju najnoviju, originalnu priču “Želja” (Wish) čije nas prikazivanje očekuje tokom kasne jeseni.

Iz uvaženog američkog filmskog studja koji je pred bioskopsku publiku doneo pregršt uspešnih naslova, među kojima samo poslednjih godina animacije i filmove “Vajana”, “Kralj lavova”, “Enkanto”, “Lepotica i Zver”, sada kada se proslavlja 100 godina postojanja animiranih i crtanih priča, dolazi potpuno nova bajka.

Reditelj Kris Bak (Chris Buck), dobitnik nagrade Oskar za jednu od najpopularnijih animacija “Zaleđeno kraljevstvo”, ovekovečio je potpuno novu i originalnu Diznijevu junakinju Ašu, šarmantnu devojku britkog uma koja živi nedaleko od Iberijskog poluostrva.

“Naša junakinja Aša živi u Rosasu, poznatom kao carstvo želja,” rekao je reditelj Bak, “Ljudi dolaze sa svih strana kako bi zamislili želju pred magičnim kraljem koji im obećava da će se želja jednog dana ispuniti.” 

Inspirisani mnogim kultnim Diznijevim pričama, nastalim u toku proteklih 100 godina koliko Diznijeve animacije i postoje, najnovija “Želja” osim sa Ašom upoznaje nas i sa kraljem Magnifikom, Ašinim ljubimcem Valentinom i sa nebeskom loptom bezgranične energije Zvezdom koju Ašina želja doziva sa neba na zemlju.

SINOPSIS

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja“ nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here