Čuvari galaksije: Volume 3 – sprema se premijera u Srbiji!

0
209

Svečana premijera trećeg i poslednjeg nastavka Marvelove franšize “Čuvari galaksije: Volume 3” održaće se u sredu, 3. maja u IMAX sali Cineplexx Galerija Belgrade za čije prikazivanje se karte već mogu nabaviti na blagajnama bioskopa. U ostalim salama film će se prikazivati u predviđenim terminima, dok je od narednog dana, 4, maja u redovnoj distribuciji u Srbiji i Crnoj Gori.

Naredne nedelje film će se prilazivati i u bioskopima širom sveta čijim povodom je glumačka ekipa otišla na intergalaktičko putovanje i posetila, tokom evropskog Gala događaja, Diznilend u Parizu. U punom sjaju u kampusu Osvetnika u Diznilendu blistale su zvezde Kris Prat, Zoe Saldana, Pom Klementif, Karen Gilan i Vin Dizel, kao i prvi među jednakima reditelj sva tri filma Džejms Gun.

Kosmički tim ponovo je tu. „Dugo smo bili odsutni, ali pta god se bude desilo, galaksiji još uvek trebaju čuvari“ reči su Pitera Kvila, jer kada se voljena Marvelova ekipa neprilagođenih useli na jednu planetu, živote im ubrzo menjaju odjeci Roketove turbulentne prošlosti. Piter Kvil je još uvek potrešen od gubitka Gamore, u cilju opasne misije spašavanja Roketovog života, on mora da okupi svoj tim. Reč je o podvigu koji bi mogao, ukoliko se ne završi uspešno, da dovede do kraja Čuvare galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo.

Američki naučnofantastični film o timu superheroja snimljen je po istoimenom stripu, kada su se 2014. prvi put su se pojavili na velikom platnu. Film je nominovan za dve nagrade Oskar, od kojih i za onu u kategoriji Za najbolje vizuelne efekte.

Tri godine kasnije snimljen je i drugi deo „Čuvari galaksije Vol. 2″, nakon čega se deo ekipe pojavljivao i u drugim Marvelovim ostvarenjima poput filmova: „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“ čineći Marvelov univerzum povezanim i objedinjenim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here