Darkest Dungeon II stiže u 2021. godini

0
207

Red Hook Studios je najavio nastavak svog RPG hita Darkest Dungeon još u februaru 2019. godine. Tek sada dobijamo informacije i jasniju sliku kada možemo da očekujemo nastavak. Darkest Dungeon II će premijerno izaći tokom 2021. godine.

Ovog puta, sve će biti malo drugačije

Red Hook se za nastavak odlučio da usvoji stilizovani 3D pristup. Stvari će ovog puta izgledati malo drugačije. Za izradu najave, korišćena je tehnika prikazivanja i samih sekvenci iz predstojeće igre. Darkest Dungeon II odnosi se na nadu i odlučnost, napisano je u zvaničnom blogu. Podseća nas da uz vreme krize jedva čekamo spas, da ga moramo sami pronaći, zaraditi, uprkos našim slabostima. Studio kaže da će nastavak imati uglađeni borbeni sistem i potpuno novu metaigru, zajedno sa još neprijatelja i izazova za osvajanje. Igru možete dodati u željene na Epic Store-u.

U međuvremenu, Red Hook je upravo na Kickstarteru pokrenuo adaptaciju društvene igre Darkest Dungeon. U zadružnom stonom RPG-u igraćete kampanju od 11 misija dok pokušavate da pobedite strahote najmračnije tamnice, istovremeno izbegavajući opasnosti. Projekat je već ispunio cilj finansiranja, a Red Hook se nada da će društvenu igru isporučiti sledećeg oktobra.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here