Diablo 4 – igrica koja je promenila svet gejminga!

0
428

Diablo 4 je sav u bildu: kako se vaša klasa, statistika, veštine i oprema spajaju da bi vam omogućili da razbijete najviše demona za najkraće vreme.

Ovi bildovi nisu pokvareni, samo veoma pažljivo koriste prednosti legendarnih aspekata i slaganja štete

Neke verzije su veoma moćne, druge ne toliko, ali jedna — „Lightning Shred Druid 2.0“, kako ga strimer Moxsy naziva — pravi toliko štete da bi mogla da bude i pokvarena. Moxsy je poslednjih nekoliko dana na Tviteru delio svoju odiseju uništenja. On je 7. jula imao samo malo manje od 1 milijarde štete.

Ne znamo da li je to zapravo najveća šteta ikada pogođena u Diablo 4 do tog trenutka, ali je neosporno impresivna.

Međutim, samo dan kasnije, on je u suštini udvostručio tu veliku štetu sa udarcem od 1,8 milijardi štete. Pa kako je moguća ova vrsta štete? To nije greška ili eksploatacija, već pažljivo napravljena konstrukcija koja koristi prednosti legendarnih aspekata predmeta i “double-dipping” da nanese sve veće količine štete u Shred napadu.

Mnogo je složenosti uključeno u spajanje svega, što Moxsy detaljno razlaže u bildu u DPS Check-u.

Postoji određeni element nasumice u celoj stvari, jer su neke Diablo 4 tamnice očigledno pogodnije za masovno slaganje štete od drugih. Takođe je veoma važno da morate da ubijate sve, svuda, odjednom.

Naravno, to postaje problem u borbama protiv moćnih bosova kao što je Uber Lilith, gde nema velikih pakovanja hrane kojom biste mogli da se nagrađujete kako biste nagomilali svoju štetu. Ali kao što je streamer echohack pokazao, to je još uvek ostvarivo – u stvari, u jednom trenutku su naneli štetu od 2,1 milijardu Uber Lilith-u i bili u stanju da apsolutno unište najtežeg neprijatelja igre za samo 90 sekundi.

Za razliku od Lightning Shred Druida, koji koristi nemilosrdno brzo ubistvo za stvaranje štete, Echohack-ov “Shred Poison Druid” se oslanja na slaganje ogromne štete od otrova i nanošenje ogromnog kritičnog udarca. Dakle, ima suprotan problem: odličan je za bacanja jedan na jedan sa velikim udarcima, ali je mnogo manje efikasan u standardnim trčanjima u tamnicama.

„Kada skačete između neprijatelja, [aspekt otrova] se nikada ne aktivira“, rekao je Moxsy u svojoj analizi građe ehohaka. „Jedini način da se taj aspekt zaista aktivira je da otrujete neprijatelja, a zatim odete znatno dalje od njega, a zatim uletite unutra.

Koliko god ovi brojevi bili apsolutni ludi, oni bi zapravo mogli biti samo početak: Moxsy je rekao da veruje da bi pod pravim okolnostima igrači trebalo da budu u stanju da naprave pojedinačne udarce od 100 milijardi ili više štete.

„Mislim da je to iskreno na niskom nivou“, rekao je on. „Nisam pronašao Lethal Shrine [koje dodaje bonus za kritičnu štetu udarima groma], ali mislim da bismo zakonito mogli da probijemo ograničenje celog broja.“

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here