Epic poklanja: Besplatna igra za ljubitelje vozova

0
543
Epic Games Store

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Train Valley 2. Zainteresovani će moći da je besplatno preuzmu sve do 20. jula, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

Train Valley 2

Train Valley 2 je igra za one koji vole železnicu – ne samo da nudi izobilje vozova, već i mogućnost da se smišljaju i grade kompleksne mreže šina. Drugi deo igre se zasniva na prvom, samo što nudi još više mogućnosti. Odlična je i za one koji vole komplikovane logističke probleme, budući da nije dovoljno samo da se gradi pruga – konkurencija i lokalne industrije pružaju otpor i sabotiraju napredak. Igrač na raspolaganju ima 18 tipova lokomotiva i 45 tipova vagona, uz pomoć kojih svoju železnicu može da učini isplativijom. A novac je jedan od osnovnih uslova za uspeh.

Ljubitelji železnice, ali i oni koji vole da rešavaju poslovne probleme, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra besplatna – Train Valley 2 inače košta oko 13 evra u redovnom prikazu Epic Games Store.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here