Eternals od sutra u Kombank Dvorani

0
169

Pravo iz Marvelovog univerzuma stiže nam superherojski film VEČNI koji će obeležiti MERVELOVO VEČE u Kombank Dvorani u četvrtak 11.novembra u 20h. Svi posetioci  na poklon će dobiti energetsko piće i krofne.

Najnovije ostvarenje rediteljke Kloi Džao otkriva nam malo više o herojima kraljevskog izgleda, besmrtnoj superherojskoj rasi koja je na Zemlju stigla pre 7.000 godina, kako bi zaštitila stanovnike zemlje od njihovih zlih suparnika, poznatih pod imenom „Devijanti“.

Istovremeno, film daje i odgovor na pitanje zašto se Večni nikada nisu mešali sa Tanosom i zašto nisu uticali na neka od katastrofalnih dešavanja na Zemlji. Ali to nije sve, trejler nam otkriva i jednog novog negativca!

Film Večni je smešten pet godina nakon događaja iz filma Osvetnici: Kraj igre. Ovo je prvi prvi Marvelov film koji je režirala dobitnica Oskara, reč je o ovogodišnjoj pobednici Kloi Džao, autorki filma „Zemlja nomada“.

Glavne uloge je poverila velikim glumačkim zvezdama: Džema Čen (koja je već odigrala jednu od glavnih uloga u filmu Kapetan Marvel, a sada se vraća u potpuno novoj ulozi), Anđelina Džoli kao radnica Tena, Selma Hajek kao lider Večnih, Kumail Nanjiani i zvezde Igre Prestola Ričard Maden i Kit Harington.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here