Euro Truck Simulator 2

0
964
Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2, popularna simulacija vožnje kamiona, priprema se da oduševi svoje igrače sa nadolazećom verzijom 1.50 koja donosi obilje grafičkih unapređenja, osveženje mape i dugo očekivanu funkciju upozorenja za napuštanje trake.

Iako ne spada u kategoriju “live service” naslova, Euro Truck Simulator 2 je igra koja se kontinuirano unapređuje već više od deset godina. Verzija 1.50 najavljuje niz pozitivnih promena i poboljšanja za sve ljubitelje simulatora vožnje kamiona.

Grafički, igra će dobiti značajna poboljšanja iako će i dalje koristiti DirectX 11 interfejs. Noviteti uključuju TAA (Temporal Anti-Aliasing) opciju, unapređene senke, dodatak novih čestičnih efekata i realističniji prikaz dima. Takođe, optimizacija će poboljšati performanse dinamičnih osvetljenja, pružajući igračima bolje iskustvo vožnje.

Sistem igre takođe prolazi kroz značajne promene. Brže navigiranje kroz menije za korisnike kontrolera ili volana, promena fonta, dodatak novih ikona i prečica, sve to čini interfejs preglednijim i informativnijim, posebno na višim rezolucijama ekrana.

Uz ažuriranje na verziju 1.50, dolazi i redizajn mape Švajcarske sa novim putevima i gradovima, kao i promene u delu Nemačke gde su četiri grada (Dortmund, Köln, Düsseldorf i Duisburg) temeljito redizajnirana.

Najzad, nova opcija za vožnju koja se uvodi je upozorenje za napuštanje trake, kao i asistencija za održavanje kamiona unutar vozne trake, dodajući novi nivo autentičnosti i izazova u iskustvo vožnje Euro Truck Simulatora 2.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here