Facebook ponovo vraća nekada popularno – bockanje!

0
259
Facebook

Facebook je odlučio da „bockanje“, jednu od svojih originalnih i kultnih funkcija, učini ponovo vidljivom i dostupnom svojim korisnicima. Iako mnogi nisu ni znali da je ova opcija i dalje bila prisutna na platformi, ali skrivena u dubinama menija, Facebook je odlučio da joj vrati stari sjaj i učini je ponovo lako dostupnom.

„Bockanje“, koje je prvobitno dizajnirano kao jednostavan i zabavan način da se privuče pažnja „Fejs prijatelja“, postalo je simbolom ranijih dana Facebooka. Njegovo vraćanje je izazvalo talas nostalgije među dugogodišnjim korisnicima, ali i znatiželje među novijim generacijama koje možda nisu upoznate sa ovom funkcijom.

Vraćanje „bockanja“ pokrenulo je i lavinu reakcija na društvenim mrežama, naročito na TikToku, gde korisnici već kreiraju videošale i kreativne sadržaje inspirisane ovom, sada već legendarnom, funkcijom. Facebook se, čini se, nada da će ponovnim uvođenjem „bockanja“ u svoju platformu podstaći više interakcije i zabave među korisnicima.

Osim što donosi zabavu, „bockanje“ može poslužiti i kao jednostavan način da se nekome skrene pažnja ili jednostavno pošalje pozdrav, bez potrebe za slanjem poruke ili objavljivanjem statusa. S obzirom na to da se društvene mreže neprestano razvijaju i uvode nove funkcije, zanimljivo je videti kako Facebook pronalazi načine da oživi neke od svojih klasičnih funkcija, čineći ih relevantnim za današnje korisnike.

Dok neki možda vide „bockanje“ kao nostalgičnu relikviju prošlosti, drugi ga doživljavaju kao priliku za ponovno povezivanje i izražavanje na jednostavan i neobavezno zabavan način. Kako god bilo, očekuje se da će vraćanje „bockanja“ na Facebook doneti mnoštvo zanimljivih i duhovitih interakcija među korisnicima, podsećajući nas na jednostavnije vreme internetskog druženja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here