Film After: Posle sudara osvaja domaću publiku

0
161

Nakon šestomesečne pauze, ljubitelji filma konačno su dočekali da na velikom platnu mogu da uživaju u pravom bestseleru.

Film After: Posle sudara zasnovan na bestseler franšizi After autorke Ane Tod već  je prvog dana prikazivanja potvrdio svoj zvezdani status i brojkom jer su bioskopske dvorane tokom vikenda doslovno eksplodirale! Naime, film je od četvrtka do nedelje pogledalo preko 18.000 gledalaca i time ostvario najbolje otvaranje ove godine. 

„Sve ljubavne priče su različite, ali ova je pogotovo zanimljiva jer je realistična. Prikazano je sve onako kako jeste. Nema skrivanja.“ izjavila je sinoć jedna od oduševljenih obožavateljki filma, dok je druga zaključila: „Ljubav je nepredvidiva, nikad ne znaš šta će se dogoditi.“.

Prvi nastavak je prošle godine postavio rekord na bioskopskim dvoranama širom sveta, a ovakvim startom u domaćim bioskopima možemo već sada da kažemo da se radi o jednom od najočekivanijih filmova godine.

Verujemo da će ovaj film podsetiti gledaoce na to kako su se osećali dok su proživljavali svoju prvu ljubav, da će se setiti svog prvog poljupca, prvog dodira. Očekuje ih vrlo emotivna priča koja nam svima nedostaje u ovim vremenima izolacije.

Ove sjajne brojke pobuđuju u nama hrabrost, snagu i veru da se život polako vraća u normalu. Stoga ne propustite ovu strastvenu ljubavnu dramu i pogledajte je u svom omiljenom bioskopu.

Film je u distribuciji Blitz Film&Video, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa ili online.

https://www.youtube.com/watch?v=E_e9fEOE-Co

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here