Film: Antlers – novi detalji!

0
141

U susret danu straha, Noći veštica, objavljeni su novi detalji dugoočekivanog horora „ROGOVI“ (Antlers) producenta Giljerma del Tora bez čijeg „osećaja za natprirodno“ reditelj filma Skor Kuper nije želeo da radi svoj prvi horor film. Ulaznice su u prodaji za premijeru filma, koju publika u bioskopima širom Srbije može očekivati 28. oktobra.

U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta.

“Vendigo ima vrlo, vrlo specifične znakove koje morate slediti. Rogovi su, na primer, neophodni. Rekao sam da moramo zapamtiti da ne stvaramo čudovište, mi stvaramo boga. Dakle, dizajn mora imati elemente koji su potpuno neprirodni, koji su gotovo nadrealni ili apstraktni “, o ideji za film rekao je producent Giljermo del Toro.

U novom horor filmu, obavijenom misterijom i sa elementima drame, koja dolazi na proslavu najvećeg dana straha širom sveta (Noć veštica), takođe svoje uloge imaju Keri Rasel u ulozi Džulije Melrouz, dok njenog brata Pola Melrouza tumači Džesi Plemons koji je ove godine igrao zlog kapetana broda u Diznijevom igranom filmu „Avantura u džungli“.

Kako bi priča bila što verodostojnija angažovan je glumac Grejam Grini koji ne propušta priliku da glumi domoroce, te ga je domaća publika upoznala u svim nastavcima „Sumrak sage“ kao poglavicu vučjeg plemena.

Na redovnom bioskopskom repertoaru širom zemlje film „ROGOVI“ naći će se od 28. oktobra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here