Fleš za sobom ostavlja lavinu uzbuđenja!

0
132

Premijera dugo očekivanog filma DC superheroja „Fleš” studija Warner Bros. Pictures u distribuciji Blitz filma, održana je u utorak, 13. juna, u 19 časova, u impresivnoj IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija Beograd. Ovaj filmski događaj izazvao je pažnju i uzbuđenje javnosti kao niko drugi, s obzirom na prisustvo velikog broja poznatih ličnosti, ekipe rijalitija Survivor, popularnih jutjubera, talentovanih pevača, glumaca i uticajnih influensera.

Ovakva grandiozna premijera u organizaciji Blitz filma izazvala je toliko interesovanje da su tražene karte više!

Na crvenom tepihu premijere pojavile su se brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma i digitalnih sadržaja. Među njima su bili i Fox, poznati reper čije hitove znamo, Zorja, koja je neodoljivim glasom osvojila srca publike, kao i popularna grupa HURRICANE, koja je svojim energičnim nastupima osvaja muzičku scenu.

Veliku pažnju privukli su i pripadnici crvenog plemena iz rijalitija Survivor koji su svojim hrabrim podvizima osvojili srca gledalaca. Pobednica Survivora Nataša Kondić prošetala je crvenim tepihom sa ostatkom svog plemena koje su činili Anja, Draga, Nikolina, Kalu,Bojan, Marko, Luka i poznati pevač Aleksa Perović, kao i prošlogodišnji učesnici Jovana Tomić, Nađa Erić i pobednik Stefan Nevistić.

Pored pevača INDODJIJE, FILLARI-ja, fenomenalnog Princa od Vranja, na premijeru su došli i talentovani tiktokeri među kojima su bili Nikola Nikolić poznatiji kao Johnny Ponny, njegov nezaboravni deo ekipe- Ančićka i Fitness Bliznakinje koje svojim smehom i kreativnošću osvajaju internet, naša omiljena food blogerka  Smušena Palmica, dok su influenseri bili prisutni u velikom broju, unoseći dozu glamura i stila u premijeru.

Naravno, ne možemo zaboraviti ni jednog od najpoznatijih jutjubera – Yasserstaina, čije je pojavljivanje na premijeri dodatno je podiglo uzbuđenje i očekivanja.

Ovaj neverovatan spisak poznatih ličnosti koji su prisustvovali premijeri „Fleš” samo je potvrdio status ovog filma kao jednog od najiščekivanijih događaja godine. Kombinacija superherojske akcije, izvanredne glume i nezaboravnih efekata privukla je pažnju široke publike, koja je mahom bila oduševljena filmom.

Ovaj filmska premijera je svakako postigla svoj cilj – da okupi najveće talente iz različitih sfera zabave i pruži publici jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti. ‘’Fleš’’ je spreman da osvoji srca gledalaca i pokaže im neverovatnu moć koju poseduje. Počevši od 14. juna, fanovi će imati priliku da iskuse avanturu u premium IMAX i 4DX i MX4D formatima, pružajući im spektakularan pogled na film koji će im oduzeti dah!

Ulaznice za film ‘’Fleš’’ u distribuciji Blitz filma u prodaji su na blagajnama bioskopa i online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here