Green Hell 2: Nastavak avanture za preživljavanje u džungli

0
132
Green Hell 2

Poljski razvojni studio Creepy Jar najavio je da je u pripremi nastavak njihove uspešne igre preživljavanja „Green Hell“, pod nazivom „Green Hell 2“. Prvi deo igre ostvario je izvanredan uspeh prodajom preko pet miliona kopija, zbog čega razvojni tim želi da nastavi sa sličnom tematikom.

„Green Hell“ je igra koja postavlja igrače u srce Amazonije, gde moraju preživeti koristeći resurse iz okoline, što uključuje izgradnju skloništa, lovljenje hrane i pravljenje oruđa. Zbog velike popularnosti originalne igre, nastavak se smatra obećavajućim projektom koji bi mogao nadmašiti uspeh svog prethodnika.

Osim toga, Creepy Jar radi i na razvoju igre „StarRupture“, još jedne igre preživljavanja koja ovog puta vodi igrače na nepoznati planet, obećavajući jednako uzbudljivo iskustvo preživljavanja ali u potpuno novom okruženju.

„Green Hell“ je dostupan na svim glavnim platformama kao što su PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a svoju verziju je dobio i u virtuelnoj realnosti. Ta činjenica dodatno govori o popularnosti i prijemčivosti igre među ljubiteljima ovog žanra.

Sa širom publikom koja je već upoznata sa prvobitnom igrom i sa novim projektima u razvoju, Creepy Jar nastavlja da gradi na svojoj reputaciji razvijajući igre koje nude intenzivne i autentične doživljaje preživljavanja.

Od Green Hell 2 igrice se puno čekuje!

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here