Gurman: Nove AirPods Pro slušalice i redizajnirani iPad Pro stižu sledeće godine

0
113

Mark Gurman je poznati Apple-ov pratilac i neko ko pomno prati sva dešavanja u ovoj kompaniji, kako na nivou noviteta koji nas očekuju, tako i u smislu pravaca u kom kompanija iz Kupertina želi da se kreće u budućnosti. Gurman zvanično u svojim novim predviđanjima potvrđuje odnosno ostaje pri svom stavu da nas ove godine sigurno očekuju novi MacBook Pro računari u izdanju od 14 inča i 16 inča. Takođe, Mark ističe da do kraja ove godine možemo da računamo i na nove AirPods slušalice treće generacije, što bi moglo da bude prijatno iznenađenje.

A za sledeću godinu Gurman u svom poslednjem pisanju kaže da sigurno možemo da računamo na nove AirPods Pro slušalice, kao i na novi, potpuno redizajnirani iPad Pro. Za AirPods Pro slušalice Gurman ističe da lako može da se dogodi da će doći sa novim čipom, kao i da će imati nekoliko novih opcija za redukciju spoljnih zvukova, a sve u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Dizajn AirPods Pro slušalica trebao bi bar po njegovom pisanju da ostane nepromenjen.

Stop se tiče iPad Pro tableta Gurman u svom tekstu u par navrata naglašava da će biti potpuno redizajniran, kao i da će hardverdski biti značajno napredniji u odnosu na postojeći model. Veličine ekrana ostaće iste, ali će broj funkcija značajno porasti. Ostaje samo da sačekamo sledeću godinu i vidimo jel bio za sve ovo upravu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here