Helldivers 2 postao zlatan uz novi trejler

0
212
Helldivers 2

Arrowhead Studios je nedavno objavio da je njihova nadolazeća akciona pucačina iz trećeg lica Helldivers 2, zvanično postala „zlatna“. To znači da je razvoj igre završen i da je spremna za lansiranje. Povodom ovog uspeha, studio je objavio trejler za lansiranje, prikazujući nove snimke iz igre. Kako stvari trenutno stoje, biće ovo jedan veoma zanimljiv naslov za videti i isprobati, a tvorci igrice veruju i da će biti veoma popularna, posebno među mlađom populacijom.

Trejler ističe različito oružje u igri i naglašava značaj saradnje. Takođe, nastavlja humoristički pristup prethodnih trejlera, upoređujući igru sa filmom „Starship Troopers“ kroz različite analogije. Biće mnogo uzbuđenja, veruje se :).

Pored toga, trejler pruža bolji pogled na neke od akcionih scena u Helldivers 2, gde većina akcije se odvija na opasnim lokacijama, sa igračima koji se suočavaju sa vanzemaljcima i eksplozijama. Predstavlja i nove protivnike poput robota, tenkova i više već poznatih gigantskih vanzemaljskih bića.

Helldivers 2 je naučno-fantastična pucačina dizajnirana za solo ili kooperativnu igru do četiri igrača na nasumično generisanim nivoima, omogućavajući im istraživanje različitih vanzemaljskih planeta. Naslednik se znatno razlikuje od prethodne igre, prelazeći sa gornjeg pogleda na trećelice. Igra će biti objavljena 8. februara za PC i PlayStation platforme, podržavajući crossplay između njih.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here