HMD Global uzbuđuje tržište novom Pulse serijom

0
1425
HMD Global

HMD Global, koji je poznat po proizvodnji Nokia pametnih telefona, prelazi na upotrebu sopstvenog brenda za svoje nadolazeće modele, počevši sa serijom HMD Pulse. Novi model, HMD Pulse, donosi 6,56-inčni IPS LCD ekran sa HD+ rezolucijom i tankim ivicama, što pruža moderan izgled. Opremljen je Unisoc T606 procesorom i dolazi u varijantama sa 4 ili 8 GB RAM-a, obećavajući pristojne performanse za svakodnevne zadatke.

Kamera od 13 MP i baterija od 5.000 mAh osiguravaju solidne fotografije i dugotrajnost uređaja tokom dana. HMD Pulse će biti dostupan u tri boje: plavoj, crnoj i roze, a dizajnom podseća na ranije Nokia modele poput Nokia C32.

Pored modela Pulse, HMD Global planira predstaviti i naprednije verzije – Pulse+ i Pulse Pro. Takođe, planira se lansiranje i serije pod nazivom HMD Legend, koja će obuhvatati modele Legend, Legend+ i Legend Pro. Obe serije bi trebalo da budu predstavljene u julu, a postoji mogućnost da će uključivati i modele inspirisane temom Barbie.

Očekuje se da će serija Pulse biti lansirana prvo u Indiji, a zatim i na ostalim tržištima. Ovo predstavljanje nove serije telefona nagoveštava zanimljivu promenu za HMD Global, koja bi mogla privući pažnju kako novih tako i postojećih korisnika.

Vest možete pogledati takođe na: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here