Huawei FreeBuds Pro – nova dimenzija zvuka

0
244

Prvi model Huawei bežičnih slušalica, predstavljen prošle godine, doneo je revoluciju kada je reč o ovoj vrsti uređaja i kvalitetu zvuka koji donose. Kompanija Huawei, poznata po pomeranju sopstvenih granica, danas tržištu donosi nove Huawei FreeBuds Pro – unapređene, pametne bežične slušalice. 

Kako su slušalice gedžet koji se koristi najviše sa slušanje muzike, Huawei se putem svoje AppGallery prodavnice aplikacija ujedinio sa popularnom streaming platformom Deezer i omogućio svojim korisnicima da preuzimanjem Deezer aplikacije sa AppGallery do 31. decembra 2020. godine ostvare tri meseca Deezer Premium usluga.

FreeBuds Pro dolaze sa unapređenim sistemom za aktivnu redukciju šuma, sa vodećim nivoom za redukciju buke od čak 40 dB. Nove slušalice identifikuju vrstu buke u ambijentu, na osnovu neposrednog okruženja korisnika i prebacuju se između tri profila – GeneralCosy i Ultimate – kako bi pružile optimalne performanse za redukciju šuma. 

Na novim Huawei FreeBuds Pro unapređena je i kontrola slušalica. Prevlačenjem na gore, na dole ili različitim pritiskanjem kockastog dela slušalice, pokreću se funkcije koje će slušanje muzike učiniti besprekornim i jednostavnijim nego ikada. Nakon što se pesma pusti, gotovo da i nije potrebno koristiti telefon. Kratkim pritiskom na slušalicu muzika se može pauzirati, odnosno ponovo pustiti. Ukoliko telefon zazvoni, istim pritiskom slušalice se odgovara na poziv, ali i završava. Duplim pritiskom slušalice se pušta sledeća pesma, a ukoliko slušalicu pritisnete tri puta pušta se prethodna. Kada se slušalica pritisne duže pokreće se aktivna redukcija šuma. Prevlačenjem prsta na gore, muzika se pojačava, a prevlačenjem na dole se stišava.

Kako do tri meseca besplatne Deezer Premium usluge?

Prepuštanje kvalitetnom zvuku uz Huawei FreeBuds Pro još je lepše uz omiljenu muziku. Popularna Deezer aplikacija broji više od 56 miliona pesama, koje možete istražiti i slušati tri meseca bez reklama potpuno besplatno ukoliko je preuzmete sa Huawei AppGallery i kreirate nalog. Predstavljamo vam 10 jednostavnih koraka za preuzimanje i aktiviranje Deezer Premium usluge preko Huawei AppGallery:

1)     Uđite na AppGallery

2)     U polju Pretraga pronađite aplikaciju Deezer

3)     Kliknite na dugme Instaliraj

4)     Vratite se na početni meni AppGallery

5)     Kliknite na polje Pokloni (Gifts)

6)     Pronađite Deezer Premium Gift

7)     Kliknite dugme Preuzmi (Claim), pa zatim Kopiraj (Copy)

8)     Link koji ste kopirali vodi na Deezer i Huawei specijalno kreiranu stranicu

9)     Registrujte se na Deezer

10)  Ostavite broj platne kartice (naplata Deezera počinje nakon 3 meseca Premium naloga). 

Uživajte u omiljenoj muzici uz Huawei FreeBuds Pro i aplikaciju Deezer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here