Huawei nova 9: pametni telefon živopisnog izgleda

0
169

Polako ulazimo u predprazično raspoloženje. U gradovima se postavlja novogodišnje rasveta, neki od izloga prodavnica već su uveliko ukrašeni raznobojnim svetiljkama i sve nas to raduje jer osećamo da nam stiže nešto novo. Pre nego što pozdravimo Novu godinu, nove odluke, nove početke, vreme je da se upoznamo sa još nečim novim – Huawei nova 9 pametim telefonom.  

Ovaj uređaj, sa svojom predivnom zvezdano plavom bojom, ili kako su je nazvali iz kompanije Huawei, Starry Blue, stiže u pravi čas, spremam da zasija u prazničnim danima koji su pred nama.

Unikatan i elegantan dizajn

Ovo je već šesta godina u kojoj kompanija Huawei predstavlja telefon iz svoje nova serije. Huawei nova 9 se već pozicionirao kao jedan od vodećih pametnih telefona sa elegantnim dizajnom, odličnom kamerom i dužim trajanjem baterije. 

Pored fenomenalne kamere koja pravi izuzetne fotografije, kako preko dana tako i noću, ovaj telefon privlači svojim unikatnim i elegantnim dizajnom. Huawei nova 9 ističe se svojim tankim i laganim dizajnom, i kao takav postaje deo tradicije Huawei nova serije tankih i lakih uređaja, poput prethodnika Huawei nova 5T i Huawei nova 7.

Drugačiji od drugih – Starry Blue, boja koja vas izdvaja

Sa aspekta dizajna, Huawei nova 9 ima neverovatne boje izražene u novim teksturama napravljenim inovativnim proizvodnim procesima. Dolazi  u potpuno novom modelu Starry Blue, koji će imati ultra tanki dizajn koji ga čini trenutno prepoznatljivim. Sa svojim novim Huawei nova 9 telefonom zasijaćeš kao prava zvezda. Ali nije samo boja telefona ono što će te izdvajati od drugih nego i posebno dizajnirana, unikatna kamera koja će zasijati na tvojim mirror selfi fotografijama. Svaka tvoja novogodišnja slika imaće sada još jednu zvezdu više – Huawei nova 9.

Mešavina plavih i ljubičastih nijansi odaje nagoveštaj misterioznosti, a pod jakim osvetljenjem ceo uređaj sija. Podseća vas na sve one posebne trenutke u životu, koji su inspirativni i uzbudljivi i u kojima ste želeli da sve oko vas bude blistavo. 

A iza svakog izuzetnog detalja kriju se pažljivo razrađene ideje dizajnera kompanije Huawei. Da bi stvorili jedinstveni blistavi efekat na poleđini Huawei nova 9, dizajneri su sprovodili stotine eksperimenata i prilagođavanja debljine i količine materijala, sve dok nisu postigli savršen balans zadivljujuće završne obrade i vrhunske teksture. Fini svetlucavi uzorak savršeno kombinuje luksuzni dizajn i stil. Takođe pruža udoban osećaj dok se drži i otporan je na klizanje i otiske prstiju.

Poklon uz Huawei nova 9

Huawei nova serija takođe omogućava povezivanje više uređaja u raznovrsnom Huawei ekosistemu, poput Huawei slušalica, pametnih satova, tableta i laptopova. Baš zato tokom pre-order perioda Huawei nova 9 dolazi uz sjajan poklon – Huawei FreeBuds 4 slušalice, uz koje ćete dan ispuniti dobrom muzikom.

Pre-order ponuda važi do 7. novembra, a više o pogodnostima koje donosi možete saznati ukoliko posetite Huawei online prodavnicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here