Igrači Assassins Creed-a i Watch Dogs-a gube pristup zapamćenim igrama

0
206

Igrači Assassin Creed-a i Watch Dogs Legiona suočavaju se sa posebno frustrirajućom greškom u igrama. Igrači ističu da ove Ubisoft igre ne daju pristup zapamćenim igrama, tvrde da su podaci oštećeni, i zapravo negiraju sve ono u čemu se napredovalo u samim kampanjama. Problem nije vezan za specifičnu platformu, jer se greške javljaju i na PlayStation-u, Xbox-u i PC računarima.

Problemi na gotovo svim platformama

Korisnici nagađaju da je problem mogao nastati zbog štednje koju Ubisoft primenjuje u cloud sistemima, ali neki bacaju sumnju na taj zaključak. Ubisoft do sada nije želeo da se oglašava ni po jednoj od tačaka koje su iznete u javnosti.

Nije sigurno koliko je široko rasprostranjen problem čuvanja postignuća u igrama. Međutim, predstavlja ozbiljnu grešku za sve pogođene – nema previše podsticaja u samoj igri ako ne možete da garantujete da će biti napretka kad ponovo dođete da igrate. Iako ovo nije prvo isksutvo Ubisofta sa pogrešnim lansiranjem igre, možda će biti bolno jer su baš ove dve igre glavna imena za pokretanje na PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here