Igre gladi – Balada o ptici pevačici i zmiji, od novembra u bioskopima!

0
242

Sredinom novembra u distribuciji Blitz-a u bioskope stiže prednaslov megauspešne franšize „Igre gladi – Balada o ptici pevačici i zmiji”, zasnovanoj na svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins.

Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma. Lusi Grej Berd predstavlja osiromašeni Distrikt 12, a 18-godišnji Koriolan Snou je njen mentor. Šanse su protiv njega, Lusi ne predviđa pobedu, ali nakon što uspe da privuče pažnju celog Panema prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u njihovu korist. Kombinujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi se utrkuju sa vremenom da bi preživeli i otkrili ko je pevačica, a ko zmija.

Njihove sudbine su sada potpuno isprepletene – svaki izbor koji Snou donese mogao bi da dovede do naklonosti ili neuspeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene biće to borba do smrti. Izvan arene, Snou počinje da oseća da je osuđen na propast, i mora da odvagne svoju potrebu da sledi pravila u odnosu na svoju želju da preživi bez obzira na sve.

Film režira Fransis Lorens, koji je režirao i sve nastavke trilogije „Igre gladi“.
Glavne uloge tumače Rejčel Zegler kao Lusi Grej Berd i Tom Blajt kao Korliolan Snou. U ostalim ulogama su Hante ŠaferDžejson ŠvarcmanPiter Dinkledž, dobitnica Oscara Viola DavisDžoš Andres RiveraEšli LiaNoks GibsonAmer HuseinMekenyi LansingNik BensonLorel MarsdenLili KuperLuna Stipls i mnogi drugi.

Igre gladi – Balada o ptici pevačici i zmiji”, ” u distribuciji Blitz filma u bioskope stiže od  16. novembra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here