Instagram sledeće godine vraća hronološko prikazivanje postova

0
166

Instagram iz dana u dan postaje mnogo popularnija platforma od Facebook-a, pa često uvođenje promena i novih opcija ne iznenađuje toliko. Tek nakon što su najavili da uvode značajnu zaštitu tinejdžera na svojoj platformi, Instagram ponovo donosi nove promene.

Nakon što su 2016. godine nametnuli svim korisnicima da im feed prikazuje algoritamski složene postove umesto onog hronološkog, kompanija je odlučila da iz istorije vrati i ponovo implementira funkciju hronološkog prikazivanja postova.

Trenuti feed koristi veštačku inteligenciju da bi odredio za koje objave bi korisnik mogao da bude zainteresovan. Ipak, mnogim korisnicima se takav način funkcionisanja ne sviđa, pa bi želeli da vide postove onim redom kako ih objavljuju korisnici koje prate.

Iz kompanije su javili da je do ove promene došlo zbog toga što je postalo nemoguće za većinu ljudi da vide sve, posebno one postove koji su im značajni, tako da će hronološka verzija feeda biti opcionalna, i očekuje se da bude implementirana u prvom kvartalu sledeće godine.

Izvor: IT Vesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here