iOS verzija Twitter-a moći će da se koristi bez prijave

0
144

Twitter se već suočio sa mnogima kritikama da je previše kompliciran za nove korisnike koji teško započinju korištenje ove društvene mreže, a još teže postaju redoviti korisnici aplikacije. Možda upravo zbog toga i stiže ova testna funkcionalnost.

Ova će, ograničena, funkcionalnost omogućiti novim korisnicima koji tek preuzmu Twitter iOS aplikaciju čitanje tweetova i praćenje do 50 korisnika. Takođe će moći pretraživati tweetove, istraživati vesti i popularne teme i primati obaveštenja. Ipak, bez prijave neće biti moguće odgovarati na tweetove, niti ih retweetovati tj. lajkovati bez naloga.

Twitter je rekao da je ovaj test dostupan malom broju korisnika na iOS-u, ali nije precizirao je li ograničen na odabrani broj zemalja, prenosi TechCrunch.

Laura Burkhauser, voditelj prizvoda, napominje da je ideja ovog testa “omogućiti korisnicima da dobiju Twitter iskustvo”, poput čitanja tweetova i stvaranja vremenske trake na temelju njihovog praćenja – bez stvaranja naloga, čime se nadaju da će se korisnici, nakon što se naviknu na Twitter-ov interfejs, registrovati kako bi se više bavili tweetovima i objavljivali sopstvene.

Izvor: IT Vesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here