Kako od bilo koje fotografije napraviti zabavni WhatsApp stiker

0
920
WhatsApp
Ako ste ikada poželeli da vaše omiljene fotografije postanu veseli stikeri u vašim WhatsApp razgovorima, otkrivamo vam jednostavan trik koji će to omogućiti! WhatsApp, popularna platforma za dopisivanje, omogućava svojim korisnicima da preobrate svaku sliku u stiker, dodajući joj emotikone, tekst i različite efekte, čineći komunikaciju još zanimljivijom i ličnijom.
Iako je ova funkcija već poznata korisnicima WhatsApp Web-a, postoji dodatna tajna opcija dostupna isključivo korisnicima iPhone-a. Evo kako možete svoje fotografije, bilo da su sa pozadinom ili bez nje, pretvoriti u originalne stikere koji će oduševiti vaše prijatelje.

Korak po korak: Pretvaranje slike u stiker na WhatsApp-u:

  1. Izaberite fotografiju: Otvorite WhatsApp i pronađite čet u kojem se nalazi slika koju želite transformisati u stiker.
  2. Uđite u mod za uređivanje: Dvaput tapkajte na fotografiju da biste otvorili opcije za uređivanje.
  3. Podelite kao stiker: Odaberite ikonu za deljenje, pa zatim opciju “Create Sticker”.
  4. Personalizujte svoj stiker: Sada ste u editoru gde možete da promenite veličinu fotografije, dodate tekst, emotikone ili već postojeće stikere. Budite kreativni!
  5. Podelite svoje remek-delo: Nakon što ste zadovoljni svojim stikerom, jednostavno ga pošaljite u čet.
  6. Dodatne opcije: Ako želite da dodatno uredite stiker, jednostavno ga ponovo odaberite u četu i iskoristite dodatne opcije za uređivanje.

Iako je ovo fantastična funkcija za sve korisnike iPhone-a, nažalost, korisnici Androida još uvek nemaju pristup ovoj opciji. Nadamo se da će WhatsApp uskoro omogućiti i njima da uživaju u kreiranju personalizovanih stikera.

Ne dozvolite da vaši WhatsApp razgovori budu monotoni. Iskoristite ovaj brz i zabavan način da dodate malo kreativnosti i ličnog pečata svojim porukama. Od sada, svaka fotografija može postati vaš novi omiljeni stiker. Srećno stikerisanje!

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here