Kontrolišite nivo stresa i kvalitet sna sa lakoćom uz Huawei Watch GT 2 Pro

0
84

Drastične promene u celom svetu, uzrokovane globalnom pandemijom dovele su do nove realnosti i potpuno drugačijeg životnog stila. Nivo stresa je povećan, usled neizvesnosti koju nosi svaki dan. Kako zbog posla, tako i zbog privatnih obaveza, svako od nas nalazi se pred izazovima koje je neophodno prevazići.

Prilikom istraživanja agencije Ipsos koje je trajalo tokom avgusta i početkom septembra ove godine, 82% ispitanika iz Srbije odgovorilo je da je pod umerenim i velikim stresom zbog životnih promena koje su ih zatekle tokom proteklih meseci.

Visok nivo stresa utiče na brojne zdravstvene parametre. Ubrzan rad srca i nekvalitetan san samo su neki od njih, ali zahvaljujući razvoju tehnologije nadgledanje upravo ovih parametara i njihovo unapređivanje nije luksuz koji samo pojedinci mogu priuštiti.

Najnoviji pametni sat kompanije Huawei – Watch GT 2 Pro, jedan je od uređaja koji vam mogu pružiti uvid u informacije o kvalitetu sna, nivou stresa, otkucajima srca ali i brojnim drugim zdravstvenim i fitnes parametrima, čijim praćenjem možete znatno unaprediti kvalitet svog životnog stila.

U okviru istog istraživanja, oko 70% ispitanika u Srbiji reklo je da bi bilo zainteresovano da obrati više pažnje na zdravstvene parametre kao što su nivo stresa i kvalitet sna, uz pametni sat koji bi im to omogućio. Spavanje sa pametnim satom na ruci daleko je od nepoznanice u svetu, jer upravo na osnovu toga korisnici mogu dobiti najtačnije informacije o kvalitetu sna. Huawei Watch GT 2 Pro pored uvida u ove parametre, nudi i mnogobrojne druge opcije kao što su: merenje zasićenosti kiseonika u krvi (SpO2), vežbe disanja, ali i praćenje preko 100 sportskih režima. Vežbanje, odnosno fizička aktivnost jedan je od ključnih faktora za redukovanje stresa. Bilo da je reč o šetnji ili nekoj vrsti intenzivnijeg treninga.

Huawei Watach GT 2 Pro pametni sat je unapređena verzija svetski nagrađivanog Watch GT 2 sata, koji je od svog pojavljivanja kako na globalnom tako i na lokalnom tržištu osvojio srca brojnih ljubitelja brenda. Na novom Huawei satu zadržane su sve funkcije koje su korisnici voleli na starijim modelima Watch GT satova kao što su: baterija čiji kapacitet podržava i do dve nedelje aktivnog korišćenja, ali i moderan dizajn i podržavanje velikog broja sportskih režima.

Napomena o metodologiji istraživanja:

Rezultati Ipsos Consumer Confidence Index zasnivaju se na mesečnom istraživanju potrošača sa 24 tržišta putem globalne Ipsos platforme za anketiranje Global @dvisor. Za ovo istraživanje, Ipsos anketira ukupno 17.500+ odraslih osoba starosti 18-74 godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Izraelu, Turskoj, Južnoj Africi; i starosti 16-74 godine na svim ostalim tržištima svakog meseca. Mesečni uzorak čini više od 1.000 pojedinaca u Australiji, Brazilu, Kanadi, Kini (kopno), Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Japanu, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD-u, i 500+ pojedinaca u svakoj od Argentine, Belgije, Mađarske , Indija, Izrael, Meksiko, Poljska, Rusija, Saudijska Arabija, Južna Afrika, Južna Koreja, Švedska i Turska. Evropski indeks izgrađen je kao prosek indeksa iz Belgije, Francuske, Nemačke, Velike Britanije, Mađarske, Italije, Poljske, Rusije, Španije, Švedske i Turske.

Podaci za Srbiju dobijeni su putem online studije sprovedene između 25.08-02.09.2020, na reprezentativnom uzorku od N = 400 Srba starosti 18-59 godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here