Kultna PlayStation igra uskoro u novom ruhu

0
109
PlayStation_Gravity Rush 2

Ljubitelji PlayStation ekskluziva uskoro bi mogli doživeti pravo osveženje jedne od najkreativnijih i najzanimljivijih igara iz bogatog repertoara Sonyja. „Gravity Rush 2“, igra koja je originalno oduševila igrače na PlayStation 4 konzoli svojim jedinstvenim pristupom akcionim avanturama i manipulaciji gravitacijom, navodno je na putu da dobije svoju remasterizovanu verziju za PlayStation 5, kao i za PC.

Već smo svedoci impresivnih remastera koji su potpuno transformisali igre poput „The Last Of Us Part II“ i „Spider-Man“, dajući im novi život i omogućavajući igračima da iskuse ove hitove u boljem kvalitetu i s naprednim tehnološkim unapređenjima. Sada je, prema određenim glasinama i navodima na društvenim mrežama, red na „Gravity Rush 2“ da zasija u punom sjaju.

U „Gravity Rush“ serijalu, igrači preuzimaju kontrolu nad likovima koji imaju moć da manipulišu gravitacijom oko sebe. Ova posebna moć ne omogućava im samo da „lete“, već i da se kreću po površinama na koje inače ne bi mogli stupiti, kao i da izvode neobične akrobacije i napade na neprijatelje. Prvi deo igre već je dobio svoju remasterizovanu verziju, dok drugi deo, koji je po mnogima nadmašio original svojim proširenjem sveta igre i gameplay mehanikama, još uvek čeka na svoj trenutak.

Prema izvorima na Redditu, remaster „Gravity Rush 2“ ne samo da je u pripremi za PlayStation 5 i PC, već će se i sinhronizovati s nadolazećim filmom, što dodatno pojačava uzbuđenje i očekivanja. Detalji su još uvek oskudni, ali se očekuje da će više informacija biti dostupno u maju, s planiranim lansiranjem igre tokom leta.

Ovo bi mogla biti fantastična vest za fanove serijala, kao i za nove igrače koji još nisu imali priliku da iskuse ovo jedinstveno avanturističko iskustvo. Remaster „Gravity Rush 2“ ima potencijal da oduševi kako vizuelnim tako i gameplay poboljšanjima, dokazavajući da određene igre zaslužuju drugu šansu da zablistaju u modernom gaming okruženju.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here